Benvinguts al bloc de David Caler


Sunshine Mix

La llista FUNKY TOWN - Sent el ritme!

dilluns, 29 de juny del 2009

The Cinematic Orchestra - To Build A Home


Hace un par de años "descubrí" a está genial formación británica, que acostumbra a caminar por la delgada línea que separa el jazz de cualquier otra música. Fue gracias al disco Ma Fleur (2007), en el cual podemos encontrar auténticas joyas como To Build A Home, Breathe o Familiar Ground, entre otras piezas memorables. De entre todas ellas, me quedo con la interpretación de To Build A Home, que The Cinematic Orchestra hizo en el Barbican de Londres, en el año 2007.


A veces el placer que nos proporciona un sentido, nos impide distinguir si hemos olvidado el resto, o si los sentimos todos juntos.



dissabte, 27 de juny del 2009

The Whispers - Keep on lovin me


Els californians The Whispers van triomfar amb éxits com And the beat goes on (1979) o Imagination (1981), però la seva carrera no es limita a un parell de temes populars. Al llarg de dues décades, The Whispers va ser una de les més exitoses formacions que ha donat la música negra a tot el món. Prova d'això és aquest Keep on lovin me, inclós al disc "Love for Love", de l'any 1983. Auténtic so disco-funk de la millor qualitat.



dijous, 25 de juny del 2009

Games

Ha arribat l'hora de presentar un nou set musical. Aquesta sessió es titula Games, i té una durada aproximada d'una hora i quart. Games es va presentar en exclusiva al programa Hot Dance 80's, dirigit i presentat per Josep Maria Jurado a Ràdio Vic, on vam poder escoltar una edició especial del mix, consistent ens els tres tracks inicials.
A continuació us deixo amb el cover, i a la vegada, enllaç de descàrrega directe del set sencer. Que ho disfruteu!

i aquí teniu el tracklist:

01. SOS BAND - JUST BE GOOD TO ME

02. SHALAMAR - GAMES

03. BARRY WHITE - IT'S ECSTASY WHEN YOU LAY DOWN NEXT TO ME

04. SOS BAND - HIGH HOPES

05. YVONE GAGE - LOVER OF MY DREAMS

06. MICHAEL WYCOFF - STILL GOT THE MAGIC

07. MELBA MOORE - YOU STEPPED INTO MY LIFE (12'' VERSION)

08. CERRONE - HOOKED ON YOU

09. DONALD BYRD - THANK YOU FOR FUNKING UP MY LIFE

10. CHARANGA '76 - C/U/B/A IS CUBA

11. BANBARRA - SHACK UP

12. RICK JAMES - GIVE IT TO ME BABY (INSTRUMENTAL)

13. BB & Q BAND - IMAGINATION

14. DAZZLE - REACHING

15. SHALAMAR - RIGHT IN THE SOCKET

16. MARILYN McCOO & BILLY DAVIS Jr. - SHINE ON THE SILVER MOON

17. CERRONE - GIVE ME LOVE

18. DEBBIE JACOBS - DON'T YOU WANT MY LOVE

19. PATRICK HERNANDEZ - BORN TO BE ALIVE

20. MUSIQUE - KEEP ON JUMPIN'

dijous, 18 de juny del 2009

Sarah Vaughan - Misty



La veu de Sarah Vaughan ha sigut una de les millors veus que ha tingut, no només el jazz, sinó la música en general al llarg de la historia. La seva facilitat per passar dels tons més greus al registre de soprano ha sigut sempre la seva principal característica.
Al següent video podem veure a Sarah Vaughan interpretant el tema Misty, a un dels seus darrers concerts, a finals dels anys vuitanta a Tokio. En aquesta ocasió, la cantant estava acompanyada de Frank Collet (p), Bob Maize (cb) i Harold Jones (b). Vaughan va morir poc després, l'any 1990, a l'edat de 66 anys, víctima d'un càncer de pulmó, probablement provocat per la seva gran afició al tabac.



dimarts, 16 de juny del 2009

Nit de ràdio a Hot Dance 80's

Dissabte vaig estar al Hot Dance 80's, programa dedicat a la música dance que Josep Maria Jurado fa cada dissabte desde Ràdio Vic.
Fa uns dies vaig passar-li al Josep Maria la sessió Roots, i el primer que em va dir va ser que si li preparava alguna sessió més curta la punxaria a la ràdio. A l'endemà vaig preparar una minisessió de 19 minuts, amb tres temes, i li vaig enviar. Confirmat, havia d'anar al Hot Dance 80's a presentar la sessió. Tot un luxe!

Abans de dissabte vaig preparar una altra minisessió, aquesta de 12 minuts, titulada Games. Aviat publicaré els enllaços de descàrrega corresponents.

I dissabte, cap a la ràdio! Al programa vaig coincidir amb els deejays Sebastian Hanisch, Alfonso Sánchez i Karlos Tek, vinguts desde la Costa Brava per presentar en exlusiva algunes de les seves darreres produccions. Finalment, el Josep Maria va punxar les dues sessions que havia preparat, així que no es pot demanar més a la primera aparició radiofónica com a deejay. Des d'aqui vull agrair la confiança i el bon tracte que el Josep Maria Jurado em va dedicar durant tot el programa.

A continuació us deixo un enllaç per escoltar el programa nº15 de Hot Dance 80's, amb Josep Maria Jurado, Sebastian Hanisch, Alfonso Sánchez, Karlos Tek i un servidor.



dilluns, 15 de juny del 2009

Roots


TRACKLIST:
01. DEXTER WANSEL - THE SWEETEST PAIN
02. SOS BAND - GROOVIN'
03. I-LEVEL - IN THE RIVER (EXTENDED MIX)
04. THE SALSOUL ORCHESTRA - TAKE SOME TIME OUT FOR LOVE (FEAT. JOCELYN BROWN)
05. DONALD BYRD - LOVING YOU
06. CHERRYL LYNN - GO TO BE REAL (ULTIMIX)
07. DENISE LASALLE - I'M SO HOT
08. Mr. FINGERS - PROVE IT TO ME
09. CLOUD ONE - FLYING HIGH
10. ALFREDO DE LA FE - HOT TO TROT
11. JOHN DAVIS & THE MONSTER ORCHESTRA - LOVE MAGIC
12. MARILYN McCOO & BILLY DAVIS Jr. - SHINE ON SILVER MOON
13. FIRST CHOICE - LET NO MAN PUT ASUNDER (FRANKIE KNUCKLES MIX)
14. THE ORIGINALS - DOWN TO LOVE TOWN

Dissabtes de 23h a 00h...