Benvinguts al bloc de David Caler


Sunshine Mix

La llista FUNKY TOWN - Sent el ritme!

dimarts, 24 de novembre del 2009

Hot Roots a Acid Jazz Hispano

Des d'avui es pot trobar a la web Acid Jazz Hispano un article de recomanació del programa Hot Roots, que presento cada dissabte a Ràdio Vic, dins el Hot Dance 80's que presenta Josep Mª Jurado.


Estic segur de que arrel d'aqui sorgiran col·laboracions interessants tant pel Hot Roots, com per Acid Jazz Hispano, ja que son dues apostes clares per la musica negra i de qualitat. I és que en temps de globalització i borreguisme, cada vegada és més complicat sortir de les autopistes a les que ens conviden a circular, i adentrar-se en carreteres secundàries on poder disfrutar del paisatge.

Vull agrair a Santiago Tadeo el recolçament que des d'Acid Jazz Hispano m'ha brindat per avançar una miqueta més amb aquesta tasca.

Recordo que Hot Roots, presentat per David Caler, es pot escoltar en directe a Ràdio Vic cada dissabte a les 22:00 hores, al 90.3 de la FM per a la comarca d'Osona o des d'aquest mateix bloc, també en directe o en diferit.

dimecres, 11 de novembre del 2009

Tom Browne

Tom Browne (Queens, NYC, 1954) va començar la seva carrera com a músic professional tocant a diversos clubs de jazz al barri de Queens (NYC), on va conèixer a Geroge Benson i Earl Klugh. Els guitarristes van ser el nexe d'unió entre Browne i Dave Grusin, cèlebre pianista I compositor d’algunes de les BSO més importants del cinema nort-americà. Grusin va fundar juntament amb Larry Rosen el segell GRP Records, una branca de la mítica MCA, dedicada bàsicament a músics de jazz. Amb GRP Browne gravà diversos albums entre finals dels anys setanta I mitjans dels vuitanta. Treballs que anaven des del jazz més estàndard dels seus inicis fins a sons més r’n’b I funk imposats en part pels interesos comercials de la companyia.

Als anys noranta, el novayorquí signa pel segell Hip Bop, amb el que publicaria treballs més propers al so en que Browne creia més. D'aquesta etapa cal destacar el disc Another Shade of Browne, un treball pel qual va comptar amb a col·laboració del baixista Ron Carter i de Idris Muhammad en la part rítmica.


Actualment Browne comparteix escenaris amb musics com Boney James o Roy Ayers, a les seves respectives gires. I és que és evident quina és la autèntica passió del trompetista. El jazz.



Roy Ayers i Tom Browne



Dissabtes de 23h a 00h...